top of page
web-zgoraj9.jpg
listina copy.jpg
POTNI LIST IN POTRDILO – ROMARSKA LISTINA

Romarji, ki so romali po španskem caminu, dobijo v romarski pisarni v Santiagu de Compostela za spomin lično potrdilo. Dokazilo, da so romali peš, s kolesom ali s konjem, so potni listi ali kredenciali, ki jih kupijo na začetku poti in v katere zbirajo pečate na poti. 

Društvo kolesarska Jakobova pot Slovenija - Camino je izdalo slovensko kolesarsko romarsko listino, ki jo dobite osebno na sedežu društva ali pa jo naročite pri Nataši Gabršček po telefonu ali elektronski pošti (GSM 031 886 905, e-mail

natasagabrscek69@gmail.com) in jo dobite po pošti. Cena romarske listine je 10 EUR + stroški poštnine.

Na podlagi romarske listine s pečati predsednik Jakobovega kolesarskega društva romarju izda romarsko diplomo oz. potrdilo o opravljeni poti. Kopijo kredenciala se pošlje po navadni pošti na naslov Franc Štefanič, Omerzova 7, 1330 Kočevje ali e-pošti franc.stefanic@amis.net. Cena romarske diplome je 5 EUR + stroški poštnine.

 
 
 
 
 
 
JAKOBOVA ZASTAVICA

Jakobovo kolesarsko društvo na srečanjih in romanjih pot promovira tudi s svojo zastavo, na kateri je simbol društva. Manjše zastave so primerne tudi za na kolo. Cena zastavice je 10 EUR + stroški poštnine. Naročite jo lahko po telefonu 040 851 032 ali 040 250 956 ter e-pošti helena.stefanic@gmail.com ali franc.stefanic@amis.net.

DIPLOMA S ŠTIRIMI POTMI.jpg
bottom of page